Španělské ptáčky pro líné recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 0.8 l vývar 1 ks cibule 200 g uzenina mletý pepř 4 plátky hovězí zadní 4 ks sterilované okurky 4 ks vejce natvrdo podle potřeby olej podle chuti sůl majoránka hořčice
Postup Španělské ptáčky pro líné recept
Postup přípravy receptu
-
Dobře naklepeme plátky masa, osolíme je, opepříme, potřeme majoránkou a posypeme drobně nakrájenou cibulí..
Do kastrolu nalijeme olej, rozehřejeme a na sebe klademe po jednom plátky. Přikryjeme pokličkou a necháme pustit šťávu. Pak plátky podlijeme vývarem z masoxu, přidáme hořčici, nakrájenou uzenin a nakrájená vejce natvrdo se sladkokyselými okurkami. Španělské ptáčky pro líné společně dusíme doměkka.
Španělské ptáčky pro líné podáváme s rýží nebo knedlíkem.