Švýcarský špíz recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 ks vejce
strouhanka
1 díl eidam
1 díl madeland
2 ks menší cibule
hladká mouka
1 ks červená paprika
olej na smažení
1 díl uzený eidam
200 g šunka vcelku

Postup přípravy receptu

  1. Sýry a šunku nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na čtverečky

  2. Střídavě vše napichujeme na špízové jehly. Špízy obalíme v mouce, vejci a strouhance (klasický trojobal)

  3. V pánvi rozpálíme větší množství oleje a švýcarské špízy opečeme dozlatova

  4. Švýcarské špízy podáváme s pečenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!