Tajemné roštěnky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce olej sůl 200 g hermelín 4-5 lžic pikantní kečup 750 g roštěnka 2 lžíce pikantní hořčice vegeta speciál podle chuti kelímek smetana podle potřeby voda nebo vývar na podlití
Postup Tajemné roštěnky recept
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou vegety, na polovinu roštěnky dáme plátky hermelínu, přehneme a okraje sepneme párátkem.
Na horkém oleji opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a podusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme, do výpeku dáme kečup a hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vývaru nebo vody a nakonec zjemníme smetanou. Pak vložíme maso bez párátek a společně prohřejeme.
Tajemné roštěnky podáváme s rýží nebo hranolky a posypané drobně krájenou pažitkou.