Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

20 g česnek
80 g brambory
80 g krevety
30 g rukola
olivový olej
mletý pepř
sůl, pepř
30 g červená cibule
50 g cherry rajče

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme měsíčky. Brambory si předem uvaříme ve slupce a také je nakrájíme na měsíčky

  2. Na olivovém oleji orestujeme česnek a červenou cibuli. Přidáme krevety, poté brambory a již jen prohřejeme

  3. Na talíř si připravíme lůžko z rukoly a cherry rajčátek. Dáme na něj připravený krevetový salát. Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!