Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille recept
Apetit Recepty salátySuroviny na recept
- 20 g česnek 80 g brambory 80 g krevety 30 g rukola olivový olej mletý pepř sůl, pepř 30 g červená cibule 50 g cherry rajče
Postup Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme měsíčky. Brambory si předem uvaříme ve slupce a také je nakrájíme na měsíčky
Na olivovém oleji orestujeme česnek a červenou cibuli. Přidáme krevety, poté brambory a již jen prohřejeme
Na talíř si připravíme lůžko z rukoly a cherry rajčátek. Dáme na něj připravený krevetový salát. Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille ihned podáváme.