Terčin vasar recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 1 lžíce hořčice 2 ks rajče 3 ks vejce natvrdo 1 konzerva sardinky v oleji 1 kelímek malá majonéza podle chuti sůl pažitka mletý černý pepř na ozdobu kapie
Postup Terčin vasar recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kousky. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, oloupeme a jemně nakrájíme.
Vejce promícháme se sardinkami, které jsme rozmačkali vidličkou, přidáme cibuli, rajčata, majonézu a hořčici. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme najemno nakrájenou pažitku.
Terčin vasar mažeme na plátky veky a libovolně zdobíme. Dobré jsou třeba nudličky barevné kapie.