Těstoviny s omáčkou z lišek recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 500 ml vývar 40 g máslo 1/2 ks cibule 1/2 balíčku těstoviny 80 g parmazán 250 g lišky 125 ml smetana ke šlehání
Postup Těstoviny s omáčkou z lišek
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu
Na větší pánvi na polovinu přichystaného másla dáme dozlatova osmahnout nakrájenou cibulku. Poté zalijeme vývarem a necháme vyvařit. Přidáme zbytek másla a orestujeme najemno nakrájené lišky. Přidáme nastrouhaný parmezán a smetanu. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí
Těstoviny důkladně promícháme s omáčkou z lišek. Jednotlivé porce těstovin s omáčkou ozdobíme strouhaným parmezánem a ihned podáváme.