Těstoviny s plody moře recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
vývar
petrželka
150 ml bílé víno
mletý černý pepř
400 g těstovin (mušle, vrtulky)
400 g oloupaná rajčata z konzervy
300 g mrazené plody moře

Postup přípravy receptu

  1. V osolené vodě uvaříme těstoviny. Česnek oloupeme a nakrájíme na nudličky

  2. Na rozpáleném oleji zpěníme česnek, část petrželky a směs plodů moře. Krátce podusíme a jakmile se plody rozmrazí, podlijeme je vínem a přidáme nakrájená rajčata. Směs ochutíme solí a pepřem a za občasného podlévání zbylým vínem a vývarem dusíme doměkka

  3. Těstoviny promícháne s omáčkou a podáváme ozdobené petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!