Tomatová polévka s kapáním recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - olej - - sůl 4 dl vývar 1 ks vejce - - petrželka 400 g rajčata 1 dl mléko 1 ks cibule 2 ks mrkev - - pepř mletý 100 g mouka hrubá 1 ks celer řapíkatý - - oregano 100 g fazole zelené
Postup Tomatová polévka s kapáním recept
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme nakrájenou mrkev, celer, cibuli a česnek, zalijeme vše vývarem a přidáme sekaná rajčata. Povaříme a přidáme nakrájené zelené fazole. Polévku osolíme, ochutíme pepřem, oreganem a nakrájenou čerstvou petrželkou. Z mouky, vejce a mléka připravíme tekuté těsto, které nakapeme do vroucí polévky a necháme chvíli povařit.