Treska s barevnou zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
2 ks brambory
2 ks cuketa
800 g treska
2 lžíce olivový olej
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
0 sklenek rajčatová omáčka
1 konzerva loupaná rajčata
podle chuti
sůl
3 lístky bazalka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu, kterou jsme důkladně očistili, nakrájíme na kostičky a vložíme do hluboké pánve s olivovým olejem, do kterého jsme předtím přidali rozmáčknutý česnek v košilce. Česnek nyní odebereme. Přidáme brambory (oloupané a nakrájené na malé kostičky) a očištěnou papriku nakrájenou na slabé proužky.

  2. Zeleninovou směs dusíme 10 minut, poté přidáme rajčata a osušené rybí plátky. Směs osolíme a opepříme. Vaříme při nízké teplotě asi 15 minut. Do hotové směsi přidáme natrhané lístky bazalky a promícháme.

  3. Tresku s barevnou zeleninu podáváme jako hlavní chod samotnou nebo s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!