Tuňáková pomazánka s pomerančem a paprikou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 lžíce majonéza
0 ks pomeranč
1 ks feferonka
2 konzervy tuňák v oleji
0 ks červená paprika
1 lžička citronová šťáva
2 lžíce pomerančová šťáva
1 lžíce tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Pomeranč, červenou papriku a cibuli nakrájíme nadrobno. Feferonku rozkrojíme, zbavíme zrníček a nakrájíme nadrobno. Olej slijeme a tuňáka rozdělíme na kousky.

  2. V míse společně smícháme vidličkou tuňáka, pomeranč, cibuli, papriku a feferonku. Dále přidáme majonézu, tatarku, citronovou a pomerančovou šťávu, opatrně promícháme. Mícháme tak, aby zůstaly kousky a nebyla z toho pouze kaše. Před podáváním ponecháme pomazánku alespoň 2 hodiny v lednici, aby se chutě smísily.

  3. Tuňákovou pomazánku s pomerančem a paprikou podáváme rozetřenou na pečivu podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!