Vaječná omeleta s mozzarellou recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- olej sůl 4 ks vejce 6 ks ředkvička 2 balíčky mozzarella 1 lžíce parmazán 2 ks jarní cibulka mletý černý pepř
Postup Vaječná omeleta s mozzarellou
Postup přípravy receptu
-
Ředkvičky opláchneme, očistíme podle potřeby a potom nakrájíme na jemné plátky. Čistou jarní cibulku nakrájíme nadrobno. Mozzarellu odebereme z balíčku a nakrájíme na slabé plátky, které osušíme. V míse rozšleháme vejce s pepřem, solí a nastrouhaným sýrem parmazánem
Na kvalitní větší pánvi s troškou oleje osmažíme cibulku s ředkvičkami a zalijeme vejci. Pánev přikryjeme a po chvíli omeletu obrátíme. Na omeletu rozložíme mozzarellové plátky, opět přikryjeme a jakmile mozzarella povolí, omeletu odendáme
Vaječnou omeletu s mozzarellou podáváme s pečivem.