Vaječná omeleta s olivami recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 lžíce olej
4 ks vejce
1 lžíce olivy
2 lžíce strouhaný parmazán
1 ks jarní cibulka s natí

Postup přípravy receptu

  1. Vejce, nastrouhaný parmazán, nasekanou jarní cibulku a olivy, které můžeme pokrájet i na slabé proužky, promícháme

  2. Kvalitní pánev potřeme lehce olejem a rozehřejeme. Rozmíchanou vajíčkovou směs vlijeme na pánev, opečeme z jedné strany a obrátíme pomocí mělkého talíře. Osmažíme i druhou stranu a máme hotovo

  3. Vaječnou omeletu s olivami podáme ihned třeba k vydatné snídani. Omeletu nemusíme solit díky parmazánu. Kdo rád sůl, samozřejmě přidá, záleží na chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!