Vánoční jablečný punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks jablko
2 ks citron
5 dl jablečná šťáva
1 l jablkovice
7 dl čaj z jablečný slupek

Postup přípravy receptu

  1. Jablka nakrájíme na půlměsíčky, citrony omyjeme a nakrájíme na kolečka. Z jablečných slupek uvaříme čaj.

  2. Do hrnce vložíme kousky jablek a kolečka citronů, přilijeme čaj ze slupek a jablečnou šťávu. Vše uvedeme do varu a necháme 5 minut prohřívat. Potom přilijeme jablkovici a zamícháme.

  3. Hotový vánoční jablečný punč můžeme dosladit nebo ochutit kouskem skořice nebo hřebíčku. Vánoční punč podáváme teplý.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!