Veganská jarní polévka recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
sůl
1 svazek ředkvičky
2 ks okurka
jarní cibulka
mletý černý pepř
6 ks nové brambory
0,5 l sójové mléko Alpro

Postup přípravy receptu

  1. Okurky oloupeme a nastrouháme. Ředkvičky očistíme a nakrájíme nadrobno. Jarní cibulku nakrájíme najemno. Kopr nasekáme nadrobno. Česnek očistíme a rozdrtíme. Nové brambory oloupeme a uvaříme

  2. Do studeného sójového mléka přidáme nastrouhané okurky, nakrájené ředkvičky, nakrájenou jarní cibulku, kopr, rozdrcený česnek, citronovou šťávu, sůl a mletý pepř. Polévku odstavíme na pár hodin do lednice

  3. Veganskou jarní polévku podávaná za studena je výborná s uvařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!