Veganská jarní polévka recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek sůl 1 svazek ředkvičky 2 ks okurka jarní cibulka mletý černý pepř 6 ks nové brambory 0,5 l sójové mléko Alpro
Postup Veganská jarní polévka
Postup přípravy receptu
-
Okurky oloupeme a nastrouháme. Ředkvičky očistíme a nakrájíme nadrobno. Jarní cibulku nakrájíme najemno. Kopr nasekáme nadrobno. Česnek očistíme a rozdrtíme. Nové brambory oloupeme a uvaříme
Do studeného sójového mléka přidáme nastrouhané okurky, nakrájené ředkvičky, nakrájenou jarní cibulku, kopr, rozdrcený česnek, citronovou šťávu, sůl a mletý pepř. Polévku odstavíme na pár hodin do lednice
Veganskou jarní polévku podávaná za studena je výborná s uvařenými brambory.