Vepřová krkovička s fazolkami a kukuřicí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
4 plátky vepřová krkovice
podle chuti
sůl
mletá sladká paprika
koření na kuře
grilovací koření s česnekem
podle potřeby
olej na smažení
sterilovaná kukuřice
sterilované fazole

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli překrojíme na půl a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme pěstí po každé straně jednou až dvakrát. Poté maso opepříme a okořeníme grilovacím kořením s česnekem, kořením na kuře a nakonec sladkou paprikou.

  2. Cibuli dáme na pánev s rozpáleným olejem a orestujeme. Cibuli si potom dáme na pánvi stranou a okořeněné maso orestujeme z obou stran. Následně maso zalijeme vodou a krátce podusíme, přidáme fazolky s kukuřicí, krátce ještě povaříme a potom maso vyndáme a omáčku zahustíme. Podle chuti ještě osolíme a dochutíme kořením s česnekem a kořením na kuře.

  3. Vepřovou krkovičku s fazolkami a kukuřicí podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!