Vepřová krkovička s fazolkami a kukuřicí recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 4 plátky vepřová krkovice podle chuti sůl mletá sladká paprika koření na kuře grilovací koření s česnekem podle potřeby olej na smažení sterilovaná kukuřice sterilované fazole
Postup Vepřová krkovička s fazolkami a kukuřicí recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli překrojíme na půl a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme pěstí po každé straně jednou až dvakrát. Poté maso opepříme a okořeníme grilovacím kořením s česnekem, kořením na kuře a nakonec sladkou paprikou.
Cibuli dáme na pánev s rozpáleným olejem a orestujeme. Cibuli si potom dáme na pánvi stranou a okořeněné maso orestujeme z obou stran. Následně maso zalijeme vodou a krátce podusíme, přidáme fazolky s kukuřicí, krátce ještě povaříme a potom maso vyndáme a omáčku zahustíme. Podle chuti ještě osolíme a dochutíme kořením s česnekem a kořením na kuře.
Vepřovou krkovičku s fazolkami a kukuřicí podáváme s vařenými brambory.