Vepřová panenka se zeleninou v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks brambory
200 g cuketa
2 ks mrkev
2 lžíce olivový olej
0 ks červená paprika
0 ks zelená paprika
0 ks žlutá paprika
200 g vepřová panenka
2 lžíce čerstvá petrželka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Dobře vykartáčované mrkve a brambory neoloupeme, ale nakrájíme na slabé plátky. Papriku nakrájíme s cuketou na tenké proužky. Vepřovou panenku si rozdělíme na 6 plátků, dobře omyjeme a osušíme.

  2. Na kus alobalu rozprostřeme nakrájenou zeleninu a na zeleninu položíme masové plátky. Směs osolíme, opepříme, posypeme petrželkou a pokapeme olivovým olejem. Vše pečlivě přikryjeme druhým plátkem alobalu. Dbáme na dobře uzavřené strany.

  3. Vepřovou panenku se zeleninou v alobalu vložíme asi na 30 minut do trouby, pečeme na 180 °C.

  4. Vepřovou panenku se zeleninou v alobalu podáváme ihned po přípravě. Můžeme ještě doplnit pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!