Vepřová panenka se zeleninou v alobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 ks brambory 200 g cuketa 2 ks mrkev 2 lžíce olivový olej 0 ks červená paprika 0 ks zelená paprika 0 ks žlutá paprika 200 g vepřová panenka 2 lžíce čerstvá petrželka podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Vepřová panenka se zeleninou v alobalu recept
Postup přípravy receptu
-
Dobře vykartáčované mrkve a brambory neoloupeme, ale nakrájíme na slabé plátky. Papriku nakrájíme s cuketou na tenké proužky. Vepřovou panenku si rozdělíme na 6 plátků, dobře omyjeme a osušíme.
Na kus alobalu rozprostřeme nakrájenou zeleninu a na zeleninu položíme masové plátky. Směs osolíme, opepříme, posypeme petrželkou a pokapeme olivovým olejem. Vše pečlivě přikryjeme druhým plátkem alobalu. Dbáme na dobře uzavřené strany.
Vepřovou panenku se zeleninou v alobalu vložíme asi na 30 minut do trouby, pečeme na 180 °C.
Vepřovou panenku se zeleninou v alobalu podáváme ihned po přípravě. Můžeme ještě doplnit pečivem.