Vepřové maso s játry recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
1 ks feferonka
400 g vepřová plec
200 g kuřecí játra

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vepřovou plec nebo ramínko nakrájíme na hranolky, stejně tak omytá játra. Feferonku rozkrájíme na menší kousky.

  2. Na horkém oleji zpěníme cibuli a přidáme na hranolky nakrájené maso a játra. Přimícháme rozsekanou feferonku, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme za občasného podlévání doměkka. Hotové vepřové s játry osolíme.

  3. Vepřové s játry podáváme s opečenými brambory a salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!