Vepřové maso se zeleninou v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
200 g brambory
2 ks cibule
4 ks rajče
bazalka
sladká paprika
mletý pepř
600 g vepřová plec
150 g párky nebo salám
2 ks velká paprika
worcester

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na nudličky, uzeninu na kostky. Brambory rozkrájíme na čtvrtky. Zeleninu (rajčata, papriku, cibuli) očistíme a nakrájíme ji na proužky. Všechno dobře smícháme, zakapeme worcesterovou omáčkou, osolíme, opepříme, zaprášíme mletou paprikou a přidáme špetku bazalky.

  2. Zakapeme olejem, znovu dobře promícháme a zabalíme do alobalu. Péct budeme v troubě na roštu nebo na grilu. Podáváme s bramborem nebo pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!