Voňavý pomerančový punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

300 g cukr
1 l voda
3 ks bio pomeranč
700 ml aperol

Postup přípravy receptu

  1. Bio pomeranče důkladně umyjeme a osušíme. Pomeranče škrabkou oloupeme. Oranžové kousky kůrek necháme stranou.

  2. Pomeranče rozpůlíme napůl a vymačkáme všechnu šťávu, kterou přefiltrujeme a nalijeme do mísy.

  3. Sirup si připravíme z cukru, který rozpustíme v kastrůlku ve vodě.

  4. Aperol a cukrový sirup přelijeme k pomerančové šťávě. Přidáme také pomerančovou kůru a dobře promícháme. Společně vše na pár minut provaříme.

  5. Voňavý pomerančový punč

  6. podáváme horký při posezení s přáteli.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!