Zapečená houska s kuřecím a sýrem recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

máslo
4 plátky ementál
bylinková sůl
200 g vařené nebo pečené kuřecí maso
4 ks celozrnná houska

Postup přípravy receptu

  1. Housky nebo jiné pečivo rozkrojíme. Každou půlku pomažeme klasickým máslem a posypeme bylinkovou solí

  2. Předem si připravíme maso. Můžeme ve slané vodě uvařit maso kuřecí nebo použít zbytky masa pečeného (třeba ze včerejšího oběda). Maso nakrájíme na kousky

  3. Do každé housky vložíme kousky masa, položíme plátek sýra a přiklopíme

  4. Troubu rozehřejeme na 160 °C a housky dáme asi na 8 - 10 minut zapéct, až jsou křupavé. Housky s kuřecím a sýrem podáváme ještě teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!