Bramborák s uzeným masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

česnek
sůl
1 ks vejce
800 g brambory
1 dl mléko
majoránka
200 g hladká mouka
200 g uzené maso
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nastrouháme.

  2. Do brambor přidáme nadrobno nakrájené vařené uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, majoránku, podle chuti pepř, sůl a česnek utřený se solí. Takto připravené těsto dobře promícháme.

  3. Na rozehřátém tuku smažíme z bramborákového těsta placky.

  4. Bramboráky s uzeným masem můžeme ihned podávat. Bramborák s uzeným masem jsou dobré teplé i studené. Můžeme k nim podávat různé omáčky nebo je jíst jen tak.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!