Bůček v syrečkovém těstíčku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.3 kg hladká mouka
0.3 l světlé pivo
0.8 kg vepřový bůček
1 balíček olomoucké syrečky
podle chuti
sůl
kmín
mletý černý pepř
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a necháme minimálně 30 minut odstát.

  2. Připravíme si těstíčko. Promícháme mouku, nastrouhané syrečky, pivo, sůl a pepř.

  3. Kostky masa obalíme v těstíčku a opékáme v rozpáleném oleji dozlatova.

  4. K bůčku v syrečkovém těstíčku podáváme bramborovou kaši, chléb nebo bagetu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!