Cheesecake s Alpro Cuisine na vaření recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3 ks vejce
120 g cukr krupice
citrón
1 ks vanilkový cukr
80 g tuk na pečení
200 g máslové sušenky
4 ks alpro cuisine na vaření

Postup přípravy receptu

  1. Sušenky rozdrtíme, dáme do misky a zalijeme 1/4 tuku na pečení, který jsme si předtím rozpustili. Směs vysypeme do formy a co nejvíc udusáme dlaní tak, aby byla vrstva sušenek všude rovnoměrně.

  2. Náplň

  3. Alpro Cuisine na vaření, vejce, sůl a cukr dáme do větší mísy a zakapeme šťávou z půl citronu podle chuti. Vše vyšleháme šlehačem do hmoty bez hrudek. Nalijeme do formy na již připravený základ ze sušenek. Lijeme pomalu a rovnoměrně. Poté dáme do trouby předehřáté na 190 °C na cca 20-25 minut.

  4. Krém

  5. Mezitím si připravíme krém. Alpro Cuisine na vaření, vanilkový cukr a opět trochu citronové šťávy dáme do větší mísy a šleháme šlehačem, aby byla hmota hezky nadýchaná. Nalijeme na lehce propečené vrstvy a opět vložíme do trouby na 220 °C na 5-10 minut.

  6. Po upečení pomalu odkrájíme cheesecake nožem od stran formy a necháme vychladnout. Vršek cheesecakeu můžeme ozdobit podle chuti a fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!