Chutné azu po tatarsku recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 10 dkg sádlo vegeta 40 dkg těstoviny 10 dkg hladká mouka 1 lžíce červená paprika 1 dkg sterilované okurky 1 lžíce rajský protlak 60 dkg vepřové maso 1 ks sterilované lečo mletý černý pepř
Postup Chutné azu po tatarsku
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou plec nakrájíme na menší nudličky. Sterilovanou okurku nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno
Vepřové nudličky orestujeme dozlatova s osmaženou cibulí. Přidáme jednu lžíci rajského protlaku, jednu lžíci červené papriky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a necháme podusit doměkka
Měkké maso vyjmeme, přidáme hrnek vody, necháme zavařit, zahustíme hladkou moukou a znovu necháme zavařit. Potom přidáme sterilované lečo a nakrájené sterilované okurky. Azu po tatarsku ochutíme solí, pepřem a vegetou. Do omáčky vložíme podušené maso, necháme projít varem, odstavíme a podáváme
Chutné azu po tatarsku podáváme s
těstovinách?">těstovinami nebo s dušenou rýži podle toho, na co máme chuť.