Chutné azu po tatarsku recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
10 dkg sádlo
vegeta
40 dkg těstoviny
10 dkg hladká mouka
1 lžíce červená paprika
1 dkg sterilované okurky
1 lžíce rajský protlak
60 dkg vepřové maso
1 ks sterilované lečo
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na menší nudličky. Sterilovanou okurku nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno

  2. Vepřové nudličky orestujeme dozlatova s osmaženou cibulí. Přidáme jednu lžíci rajského protlaku, jednu lžíci červené papriky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a necháme podusit doměkka

  3. Měkké maso vyjmeme, přidáme hrnek vody, necháme zavařit, zahustíme hladkou moukou a znovu necháme zavařit. Potom přidáme sterilované lečo a nakrájené sterilované okurky. Azu po tatarsku ochutíme solí, pepřem a vegetou. Do omáčky vložíme podušené maso, necháme projít varem, odstavíme a podáváme

  4. Chutné azu po tatarsku podáváme s

  5. těstovinách?">těstovinami nebo s dušenou rýži podle toho, na co máme chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!