Domácí lečo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
3 ks vejce
1 ks cibule
3 ks rajče
200 g gothajský salám
2 ks různobarevná paprika
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, papriku na proužky. Obojí osmahneme na trošce oleje a krátce podusíme (asi 5 minut). Přidáme omytá a nakrájená rajčata a gothajský salám. Znovu podusíme 5 minut. Osolíme, opepříme a přidáme rozšlehaná vejce. Domácí lečo zamícháme a necháme "zatuhnout".

  2. Domácí lečo rozdělíme na talíře a ozdobíme třeba čerstvou petrželkou. Jako příloha je nejlepší čerstvý chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!