Fazolky na kari s mletým masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g cibule
2 ks chilli paprička
1 lžička kari koření
1 lžička mletý kmín
500 g mleté vepřové maso
500 g fazolové lusky
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Omyté lusky fazolí nakrájíme na 4 cm dlouhé kousky. Posypeme je kari kořením a smícháme s mletým masem.

  2. Nadrobno nakrájenou očištěnou cibuli osmahneme na rozehřáté pánvi. Přidáme chilli, sůl a masovou směs. Osmažíme dozlatova. Pak snížíme teplotu a přikryté dusíme, až maso změkne. Těsně před podáváním sypeme mletým kmínem.

  3. Fazolky na kari s mletým masem podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!