Filé dušené s jablky a hráškem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce strouhanka petrželka 1 ks cibule 2 ks jablko 1 ks citron 8 lžic sterilovaný hrášek 8 porcí rybí filé
Postup Filé dušené s jablky a hráškem recept
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 220 °C, zapékací misku dobře vymastíme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, jablka oloupeme a nastrouháme.
Na dno zapékací misky naskládáme porce filé, které zakapeme citronovou šťávou. Zasypeme strouhanými jablky, sterilovaným hráškem, kolečky cibule, posypeme strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a podlijeme troškou vody. Vše přiklopíme a na půl hodiny dáme péct.
Filé dušené s jablky a hráškem Podáváme s bramborem.