Bůček na zelí recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
3 ks cibule
1 láhev kečup
1 konzerva rajčatový protlak
1 lžíce kari
1 hlávka zelí
1 kg bůček
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme a nakrájíme nahrubo

  2. Na cibuli osmažíme do červena na kostky nakrájený bůček, přidáme nakrájené zelí, kečup, protlak, kari, sůl a pepř. Promícháme, podlijeme trochou vody a dáme do trouby péct. Pečeme, dokud maso a zelí nezměkne. Častěji mícháme

  3. K bůčku na zelí podáváme brambory, špagety, rýži či chléb. Já jsem zvolil špagety.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!