Grilovaný hermelín po vodácku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 ks hermelín 4 lžíce světlé pivo 1 ks střední cibule příloha chléb zelenina marináda 1 lžička grilovací koření 1 lžička mletý bílý pepř 2 lžíce panenský olivový olej 1 lžička mletá sladká paprika
Postup Grilovaný hermelín po vodácku recept
Postup přípravy receptu
-
V misce smícháme směs koření s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme hermelíny a necháme je chvíli marinovat. Mezitím nakrájíme cibuli na kolečka.
Marinované hermelíny vložíme do alobalu a přidáme z každé strany pár koleček cibule. Z alobalu vytvarujeme mističku. Do mističky z alobalu nalijeme lžíci světlého piva a každý hermelín pečlivě uzavřeme, aby nic nevyteklo.
Marinovaný hermelín grilujeme z každé strany 8 - 10 minut. Nebo připravujeme cca 15 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
Grilovaný hermelín po vodácku podáváme s čerstvým chlebem a s čerstvou zeleninou.