Guláš Samuraj recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 hrneček voda 500 g hovězí zadní 500 g cibule (velká) podle chuti sůl 2 dl kečup 3 ks feferonky mletá sladká paprika mletý černý pepř
Postup Guláš Samuraj recept
Postup přípravy receptu
-
Hezké zadní hovězí omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibule očistíme a také nakrájíme. Na guláš používáme stejné množství cibule jako masa.
V hrnci rozehřejeme olej a cibuli na něm pomalu zpěníme dorůžova. Přidáme plamen, vsypeme maso a zprudka jej orestujeme ze všech stran. Maso osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a promícháme. Základ guláše zalijeme kečupem a vodou a dusíme doměkka.
Po změknutí masa přidáme do guláše samuraj na posledních 5 minut feferonky.
Ke guláši samuraj jsou dobrou přílohou hranolky, americké brambory. Guláš zapíjíme sektem.