Guláš Samuraj recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 hrneček voda
500 g hovězí zadní
500 g cibule (velká)
podle chuti
sůl
2 dl kečup
3 ks feferonky
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hezké zadní hovězí omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibule očistíme a také nakrájíme. Na guláš používáme stejné množství cibule jako masa.

  2. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli na něm pomalu zpěníme dorůžova. Přidáme plamen, vsypeme maso a zprudka jej orestujeme ze všech stran. Maso osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a promícháme. Základ guláše zalijeme kečupem a vodou a dusíme doměkka.

  3. Po změknutí masa přidáme do guláše samuraj na posledních 5 minut feferonky.

  4. Ke guláši samuraj jsou dobrou přílohou hranolky, americké brambory. Guláš zapíjíme sektem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!