Holandské řízečky ze Smacker protein steaku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce sůl
1 ks vejce
1 ks pórek
kečup
1 lžíce škrob
0.5 lžíce cukr moučka
2 lžíce olivový olej
0.5 lžičky kari koření
0.5 lžíce chilli koření
0.5 lžíce mletá sladká paprika
1 plátek Smacker protein steak

Postup přípravy receptu

  1. Protein Steak nakrájíme na tenké nudličky, přidáme rozšlehané vejce, jednu lžičku škrobu, půl lžičky cukru a olej. Přidáme pórek nakrájený na kolečka a okořeníme. Vše důkladně promícháme a dáme na zhruba 24 hodin uležet do chladu. Nejlépe do lednice.

  2. Na pánvi s rozpáleným olejem děláme naběračkou malé řízečky, které osmažíme po obou stranách dozlatova.

  3. Holandské řízečky ze Smacker protein steaku podáváme s vařenými brambory a hotové posypeme zbylým nakrájeným pórkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!