Holandské řízečky ze Smacker protein steaku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce sůl 1 ks vejce 1 ks pórek kečup 1 lžíce škrob 0.5 lžíce cukr moučka 2 lžíce olivový olej 0.5 lžičky kari koření 0.5 lžíce chilli koření 0.5 lžíce mletá sladká paprika 1 plátek Smacker protein steak
Postup Holandské řízečky ze Smacker protein steaku recept
Postup přípravy receptu
-
Protein Steak nakrájíme na tenké nudličky, přidáme rozšlehané vejce, jednu lžičku škrobu, půl lžičky cukru a olej. Přidáme pórek nakrájený na kolečka a okořeníme. Vše důkladně promícháme a dáme na zhruba 24 hodin uležet do chladu. Nejlépe do lednice.
Na pánvi s rozpáleným olejem děláme naběračkou malé řízečky, které osmažíme po obou stranách dozlatova.
Holandské řízečky ze Smacker protein steaku podáváme s vařenými brambory a hotové posypeme zbylým nakrájeným pórkem.