Houbová delikatesa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks rohlík
1 balíček plátkový sýr
náplň
3 stroužky česnek
1 ks cibule
300 g žampiony
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
kečup
vegeta
tatarská omáčka
mletý černý pepř
na potření
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme nadrobno.

  2. Na oleji zpěníme cibuli, česnek a nadrobno nařezané žampiony. Přidáme podle chuti koření a asi 10 minut spolu podusíme.

  3. Mezitím si nakrájíme rohlíky po délce, jemně je potřeme máslem a uložíme na plech vedle sebe, pak na ně dáme dušené žampiony a vrch přikryjeme plátkovým sýrem.

  4. Takto připravené rohlíky dáme zapéct na 10 minut do vyhřáté trouby.

  5. Houbovou delikatesu podáváme teplou s kečupem a tatarskou omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!