Špenátový příkrm recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 špetka libeček
1/2 lžičky olivový olej
1/2 ks jarní cibulka
1/2 špetky mletý kmín
2 hrstě čerstvý špenát
30 g rýžové nudle

Postup přípravy receptu

  1. Malou hrst rýžových nudlí uvaříme podle návodu na obalu. Poté je scedíme, propláchneme studenou vodou a promícháme s pár kapkami oleje

  2. Špenát vypereme, necháme okapat a trochu překrájíme. Na trošce olivového oleje krátce orestujeme najemno nakrájenou jarní cibulku bez natě, přihodíme špenát, jen lehce osolíme, okmínujeme a přidáme trošku libečku. Na mírném plameni špenát asi 5 minut dusíme, voda se nám z většiny vypaří. Poté přidáme rýžové nudle, lehce promíchneme a podáváme

  3. Špenátový příkrm s rýžovými nudlemi podáváme přibližně od 1 roku. Plusem je, že je tento pokrm bezlepkový.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!