Houbový burger recept
Apetit Recepty předkrmySuroviny na recept
- sůl máslo petrželka kmín tymián bazalka šalotka polníček žampiony olivový olej citronová šťáva mletý černý pepř houby shitake focaccia baby římský salát jarní česnek
Postup Houbový burger
Postup přípravy receptu
-
Ve woku necháme rozehřát olivový olej a orestujeme na něm stroužky jarního česneku, houby shitake zbavené nožiček, nakrájené žampiony, šalotku a kmín. Směs pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme
Směs necháme chvíli povařit a pak přidáme ještě kousek másla, nakrájenou bazalku, petrželku a tymián. Promícháme a wok sundáme z grilu
Do mísy natrháme listy římského salátu, přidáme polníček, pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou, opepříme, osolíme a promícháme
Focacciu rozkrojíme, pokapeme olivovým olejem a necháme opéct na grilu. Pak na ni poklademe salát a směs z hub a nandáme na talíř spolu se zbytkem salátu
Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!