Teplý houbový salát recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
1 špetka sůl
1 snítka tymián
1 ks mrkev
bazalka
hlíva ústřičná
1 ks šalotka
oregano
1 ks bobkový list
olivový olej
olivový olej
citronová šťáva
1 ks řapíkatý celer
mletý černý pepř
1 špetka mletý černý pepř
balzamikový olej

Postup přípravy receptu

  1. Necháme rozehřát pánvičku, pak přilijeme olivový olej a vložíme houby nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme, necháme restovat a chvílemi promícháme. Potom přidáme tymián, bobkový list a nakrájenou zeleninu

  2. Bazalku a oregano nakrájíme nahrubo a přidáme ke směsi. Chvíli necháme podusit a mezitím si připravíme dresink: v misce smícháme olivový olej, balsamico, citronovou šťávu, sůl a pepř

  3. Houby pokapeme dresinkem, nandáme na talíř, ozdobíme bobkovým listem a polijeme zbytkem dresinku

  4. Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!