Hovězí azu po tatarsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 ml olej
250 g cibule
8 lžic kečup
5 kuliček pepř
4 lžíce hladká mouka
6 ks sterilované okurky
1350 g zadní hovězí plec
podle chuti
bobkový list

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso nakrájíme na nudličky.

  2. V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení maso zaprášíme moukou, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurky pokrájené na kostičky. Prohřejeme.

  3. Hovězí azu po tatarsku podáváme s dušenou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!