Hovězí azu po tatarsku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 150 ml olej 250 g cibule 8 lžic kečup 5 kuliček pepř 4 lžíce hladká mouka 6 ks sterilované okurky 1350 g zadní hovězí plec podle chuti bobkový list
Postup Hovězí azu po tatarsku recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso nakrájíme na nudličky.
V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení maso zaprášíme moukou, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurky pokrájené na kostičky. Prohřejeme.
Hovězí azu po tatarsku podáváme s dušenou rýží.