Hovězí plátky s cibulí v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 plátky máslo
4 ks cibule
4 plátky hovězí maso
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí plátky trochu naklepeme, opláchneme, osušíme a osolíme a opepříme. Nachystáme si čtyři kousky alobalu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  2. Na každý alobal dáme plátek másla, plátek masa a poklademe kolečky cibule. Alobal dobře zabalíme, aby nám nevytekla šťáva. Balíčky dáme na pekáč, podlijeme vodou, zakryjeme a pečeme asi hodinu a půl až dvě hodiny podle potřeby. Během pečení podléváme vodou.

  3. Hovězí plátky s cibulí pečené v alobalu podáváme s bramborovou kaší nebo rýží, záleží na chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!