Hovězí plátky s podušenou karotkou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl máslo olivový olej hovězí maso drcený barevný pepř bylinková sůl pálivá francouzská hořčice baby karotka
Postup Hovězí plátky s podušenou karotkou
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso rozmrazíme, nakrájíme na tenké plátky, které osolíme, opepříme drceným barevným pepřem a potřeme pálivou francouzskou hořčicí. Zakápneme olivovým olejem a necháme asi hodinu proležet
Mezitím si připravíme zeleninovou přílohu. Baby karotku osmahneme na másle dozlatova, trochu ji poprášíme bylinkovou solí, podlijeme troškou vody a podusíme. Karotka by měla být měkká
Hovězí plátky orestujeme doměkka
Hovězí plátky podáváme s podušenou karotkou a hranolky. Na ozdobení použijeme čerstvou zeleninu a doplníme o tatarskou omáčku.