Hovězí pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g máslo 1 ks cibule 1 lžička plnotučná hořčice 1 lžička sardelová pasta 1 lžička ostrý kečup 250 g vařené hovězí maso podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Hovězí pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso uvaříme a po vychladnutí dvakrát pomeleme. Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno.
V míse vidličkou utřeme máslo s plnotučnou hořčicí, ostrým kečupem a sardelovou pastou. Přidáme nasekanou cibuli a pomleté hovězí maso. Hovězí pomazánku dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme.
Hovězí pomazánku mažeme na plátky bagety nebo chleba a zdobíme vařeným vejcem a kyselou okurkou, čerstvou zeleninou (například ředkvičkou, rajčetem, paprikou, okurkou), řeřichou či petrželkou.