Jablkový kečup recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

500 g cukr
1 lžička sůl
100 g cibule
150 g rozinky
0.3 l vinný ocet
1 lžíce hořčičné semínko
mletý černý pepř
1 kg nakyslé jablko

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaná jablka nakrájíme na čtvrtky, odstraníme jádřince a ještě dokrojíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky.

  2. Jablka smícháme s cibulí, rozinkami, hořčičnými semínky, osolíme, opepříme, ocukrujeme a s octem sváříme 30 - 40 minut do husté směsi.

  3. Jablkový kečup plníme do čistých skleniček a povážeme. Jablkový kečup uložíme do chladna.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!