Jahodová zmrzlina BIO recept
Apetit ReceptyPostup Jahodová zmrzlina BIO recept
Postup přípravy receptu
-
Příprava v míse: Do mísy dáme předem omyté jahody a postupně rozmixujeme. Přidáme po rozmixování zahuštěné slazené plnotučné mléko a mixujeme s jahodami. Mléko přidáváme podle potřeby a mixujeme. Nakonec dáme mísu do mrazáku, dokud nebude hotová.
Příprava ve zmrzlinovači: Do mísy dáme omyté jahody a rozmixujeme. Přidáme zahuštěné slazené plnotučné mléko a opět mixujeme. Pustíme zmrzlinovač a přidáváme pomalu jahodovou směs. Po přidaní směsi přilijeme mléko podle potřeby. Necháme ve zmrzlinovači směs tak dlouho, dokud se nebude zdát hustší. Poté vnitřek zmrzlinovače se zmrzlinou dáme do mrazáku a za hodinu máme zmrzlinu.
Jahodovou zmrzlinu BIO podáváme jako dokonalou osvěžující sladkost.