Jahodové a broskvové nanuky recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 200 g jahody 500 ml broskvový džus 1 ks velká vyzrálá broskev 50 ml jahodový nektar
Postup Jahodové a broskvové nanuky
Postup přípravy receptu
-
Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do formy na nanuky
Jahody oloupeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem
Na výrobu nanuků používáme pouze kvalitní a 100% džus. Můžeme vyzkoušet černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky můžeme vyrobit postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ztuhnout samostatně a jejich výroba tak zabere více času.