Jahodové a broskvové nanuky recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

200 g jahody
500 ml broskvový džus
1 ks velká vyzrálá broskev
50 ml jahodový nektar

Postup přípravy receptu

  1. Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do formy na nanuky

  2. Jahody oloupeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem

  3. Na výrobu nanuků používáme pouze kvalitní a 100% džus. Můžeme vyzkoušet černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky můžeme vyrobit postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ztuhnout samostatně a jejich výroba tak zabere více času.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!