Játra v cibulové omáčce recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
majoránka
2 ks cibule
feferonka
hladká mouka
mletý bílý pepř
mletá sladká paprika
600 g kuřecí játra

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Přidáme nakrájená játra, nasekanou feferonku a opepříme. Opečeme vše na oleji. Potom zaprášíme mletou paprikou, podlijeme a doměkka dusíme

  2. Podušená játra poprášíme hladkou moukou a ještě krátce povaříme, aby se ztratila moučná chuť. Hotová játra osolíme podle chuti a přidáme také špetku dvě majoránky

  3. Játra v cibulové omáčce podáváme s dušenou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!