Jehla pana lesního recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks rohlík 200 g vepřová játra 300 g kloboučky hub podle potřeby olej podle chuti sůl tatarská omáčka mletý černý pepř
Postup Jehla pana lesního recept
Postup přípravy receptu
-
Kloboučky hřibovitých hub očistíme a lehce omyjeme. Rohlíky z minulého dne nakrájíme na kolečka silná cca 0,5 cm. Omytá a očištěná vepřová játra nakrájíme na plátky jako rohlíky.
Kloboučky hub, rohlíky a játra střídavě napichujeme na grilovací jehlu nebo namočenou špejli. Opepříme. Na rozpáleném oleji na pánvi smažíme za stálého obracení asi 6 minut.
Jehly pana lesního vyjmeme, necháme na ubrousku okapat a osolíme. Ihned podáváme s tatarskou omáčkou.