Jehla pana lesního recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks rohlík
200 g vepřová játra
300 g kloboučky hub
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
tatarská omáčka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kloboučky hřibovitých hub očistíme a lehce omyjeme. Rohlíky z minulého dne nakrájíme na kolečka silná cca 0,5 cm. Omytá a očištěná vepřová játra nakrájíme na plátky jako rohlíky.

  2. Kloboučky hub, rohlíky a játra střídavě napichujeme na grilovací jehlu nebo namočenou špejli. Opepříme. Na rozpáleném oleji na pánvi smažíme za stálého obracení asi 6 minut.

  3. Jehly pana lesního vyjmeme, necháme na ubrousku okapat a osolíme. Ihned podáváme s tatarskou omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!