Jemná sýrová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 balíček pomazánkové máslo
1 ks menší cibulka
2 balíčky měkký sýr
podle chuti
sůl
mletý pepř
sýr Limba

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.

  2. V misce promícháme 2 celé balení (i více) měkkých sýrů, kelímek pomazánkového másla a přidáme i sýr limba - ten přidáváme zejména pro zvýraznění chuti, podobá se romaduru. Je k dostání v některých supermarketech, pomazánka je s ním výraznější, ale můžeme jej i vynechat.

  3. Sýrovou pomazánku dochutíme solí a pepřem, vyšleháme ručním šlehačem.

  4. Jemnou sýrovou pomazánku podáváme po vychlazení, ale můžeme ji mazat na pečivo i hned.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!