Kapří karbanátky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 80 g máslo 30 g strouhanka petrželka 2 ks žloutek kyselá okurka 400 g kapří maso 350 g vařené nebo prolisované brambory trocha muškátového oříšku bramborová kaše
Postup Kapří karbanátky recept
Postup přípravy receptu
-
Vařené, nebo pečené kapří maso zbavíme všech kostí a kostiček a jemně nasekáme.
Máslo utřeme do pěny, přidáme k němu strouhanku, žloutky, prolisované brambory a samozřejmě nasekané kapří maso. Nakonec ještě ochutíme muškátovým oříškem, trochou jemně nasekané petrželky a solí.
Všechny ingredience pořádně promícháme a ze vzniklého těsta tvarujeme karbanátky, které pak obalíme v trojobalu. Smažíme v horkém oleji.
Karbanátky podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.