Kapsa mlynáře Fanty recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžičky sůl 15 dkg šunka 1 lžička pepř 4 plátky hovězí roštěnka 8 dkg sušené nebo čerstvé houby 15 dkg 45% strouhaný sýr
Postup Kapsa mlynáře Fanty recept
Postup přípravy receptu
-
Hovězí roštěnky dobře naklepeme, do pravidelného tvaru, přehneme a naplníme, strouhaným sýrem, nakrájenou šunkou a houbami (v případě sušených předem předvařených), osolíme.
Okraje kapsy pečlivě sklepneme a pečeme na pánvi z obou stran. Před dokončením na chvíli přiklopíme pokličkou. Důležitá je fáze sklepání, protože sýr nesmí vytéct.
Nejlepší maso na Kapsu mlynáře Fanty nesmí být prorostlé, ale libové.