Kapsa mlynáře Fanty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
15 dkg šunka
1 lžička pepř
4 plátky hovězí roštěnka
8 dkg sušené nebo čerstvé houby
15 dkg 45% strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí roštěnky dobře naklepeme, do pravidelného tvaru, přehneme a naplníme, strouhaným sýrem, nakrájenou šunkou a houbami (v případě sušených předem předvařených), osolíme.

  2. Okraje kapsy pečlivě sklepneme a pečeme na pánvi z obou stran. Před dokončením na chvíli přiklopíme pokličkou. Důležitá je fáze sklepání, protože sýr nesmí vytéct.

  3. Nejlepší maso na Kapsu mlynáře Fanty nesmí být prorostlé, ale libové.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!