Karbanátky ze slepice recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
2 ks houska
1 ks slepice
olej na smažení
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na obalení
strouhanka
podle potřeby
mléko

Postup přípravy receptu

  1. Slepici vykostíme. Maso důkladně omyjeme, osušíme a poté umeleme najemno.

  2. Housky nakrájíme na drobné kostičky a rozmočíme je v mléce. Housky přidáme k umletému slepičímu masu. Do základu rozklepneme vejce, podle chuti osolíme, opepříme a důkladně promícháme.

  3. Z karbanátkového těsta tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance.

  4. Připravené karbanátky ze slepice smažíme dozlatova na oleji.

  5. Zlatavé karbanátky ze slepice podáváme


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!