Křehký salát z kedluben recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
3 lžíce mléko
0.5 sklenice majonéza
- - kopr
1 ks citron
1 ks mrkev
8 ks kedlubny
0.5 kelímku smetana kysaná
- - pepř mletý

Postup přípravy receptu

  1. Očistíme kedlubny a pokrájíme je na menší plátky. Kůru z citronu nastrouháme a vymačkáme z něj šťávu. Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do mísy, přidáme smetanu, majonézu, mléko, citronovou šťávu a kůru. Nakonec přidáme kedlubny a osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme a necháme vychladit. Kopr pokrájíme nadrobno, vmícháme před podáváním do salátu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!