Krevetové máslo recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 120 g máslo 1 lžíce máslo 1 lžíce smetana 1 lžička vegeta 1 ks jarní cibulka 100 g koktejlové krevetky bylinky (pažitka, bazalka)
Postup Krevetové máslo recept
Postup přípravy receptu
-
Cibulku očistíme a nasekáme najemno. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme. Máslo necháme v misce změknout.
V malé pánvičce rozpustíme lžíci másla a orestujeme v něm cibulku a krevetky. Směs pak necháme vychladnout.
Do změklého másla přidáme nasekané bylinky, vegetu a lehce vše promícháme. Pro zjemnění můžeme přimíchat lžíci smetany. Nakonec do másla opatrně přimícháme vychladlé krevetky s cibulkou.
Hotové máslo vychladíme v ledničce. Podáváme s celozrnným pečivem.