Krevetové máslo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

120 g máslo
1 lžíce máslo
1 lžíce smetana
1 lžička vegeta
1 ks jarní cibulka
100 g koktejlové krevetky
bylinky (pažitka, bazalka)

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku očistíme a nasekáme najemno. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme. Máslo necháme v misce změknout.

  2. V malé pánvičce rozpustíme lžíci másla a orestujeme v něm cibulku a krevetky. Směs pak necháme vychladnout.

  3. Do změklého másla přidáme nasekané bylinky, vegetu a lehce vše promícháme. Pro zjemnění můžeme přimíchat lžíci smetany. Nakonec do másla opatrně přimícháme vychladlé krevetky s cibulkou.

  4. Hotové máslo vychladíme v ledničce. Podáváme s celozrnným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!